Ceartă muzicală, Featured in

Metronom - Wikipedia

De data aceasta se ceartă cu Puiu Codreanu.

ceartă muzicală

Carmen de la Sălciua a lansat de curând un colaj de muzică de petrecere în care a luat decizia să cânte și melodii ale altor artiști pentru a fi pe plac fanilor săi. Carmen de la Salciua l-a supărat pe cel mai mare cântăreț din Banat.

ceartă muzicală

De ce ceartă muzicală ajuns să țipe acesta la ea Carmen de la Salciua a intrat într-n nou ceartă muzicală după ce a lansat un colaj de muzică de petrecere în care a hotărât să cânte melodii de la mai mulți cântăreți de muzică de peterecere, scrie wowbiz. Unul dintre aceștia s-a supărat, nu i-a convenit să audă că frumoasa cântăreață îi cântă meodia. ceartă muzicală

ceartă muzicală

Astfel, dacă Nicolae Guță sau alți cântăreți nu au avut nicio problemă cu faptul că artista Carmen de la Sălciua le cântă melodiile, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară din Banat, Puiu Codreanu, s-a supărat foarte tare. Puiu Codreanu, deranjat dupa ce Carmen de la Salciua i-a cantat o melodie Puiu Codeanu a țipat la Carmen de la Salciua Puiu Codreanu a sunat-o imediat pe Carmen de ceartă muzicală Sălciua ceartă muzicală, fără să stea la alte discuții i-a cerut artistei, cu o voce răstită, să elimine melodia cu pricina, amenințând-o pe cântăreață cu un proces.

Ba chiar a făcut scandal, nu a vrut să discute nimic despre subiect. Mircea Badea, anunț de ultimă oră despre vaccinare. Din păcate, nu am ajuns la un acord cu acesta în privința drepturilor de autor, drept pentru care am fost nevoită să elimin acea piesă din colaj.

Carmen de ceartă muzicală Salciua va lansa un videoclip cu Karym Pe de altă parte, Carmen de la Sălciua și Karym vor lansa, în curând, noua lor piesă, cei doi cântăreți fiind de-a dreptul încântați de videoclipul pe care l-au făcut.

Urați-i bun venit superstarului de muzică country, Trace Adkins! I'm Nick Beres reporting live outside the downtown arena where country music superstar Kelly Canter is set to arrive any moment.

Informațiiimportante