Cine gestionează opțiunea

AGORA - Facebook introduce o nouă opţiune pentru gestionarea datelor personale

comision în opțiuni binare ce opțiuni să câștigi rapid

Sincronizează parolele pe toate dispozitivele Te poți conecta la aplicații și site-uri pe dispozitive diferite folosind parolele salvate în Contul Google când: te conectezi la Android; te conectezi la Chrome având sincronizarea activată.

Salvează parolele în Contul Google Dacă opțiunea Oferă salvarea parolelor cine gestionează opțiunea activată, ți se va solicita să salvezi parola când te conectezi la site-uri și aplicații pe Android sau Chrome.

Ca să salvezi parola pentru site sau aplicație, selectează Salvează.

Specificați un URL personalizat pentru portul ascultător generic. Informații suplimentare: Modificați portul cine gestionează opțiunea generic ShowScriptErrors Specificați dacă se afișează True sau suprima False script-ul de erori în paginile web afișate în Unified Service Desk. Dacă nu specificați opțiunea ShowScriptErrors pentru instanța platformei Common Data Service, valoarea se presupune a fi False, ceea ce implică că erorile de script nu sunt afișate în aplicația client. EntitySearchPageCount Specificați o valoare de tip întreg pentru a suprascrie contorul de pagină implicit înregistrări afișate pe pagina de 50 pentru acțiunea DoSearch.

Dacă te-ai conectat la mai multe Conturi Google pe dispozitivul Android, poți alege contul în care dorești să salvezi parola. Poți gestiona oricând parolele salvate la passwords.

Gestionează ofertele de salvare a parolelor

Gestionează ofertele de salvare a parolelor Poți permite Chrome să rețină parolele pentru site-uri și să te conecteze automat, cu ajutorul parolelor salvate în Contul Google. Opțiunea Oferă salvarea parolelor este activată în mod prestabilit și o poți dezactiva sau activa din nou.

Pe telefonul sau tableta Android, deschide aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, derulează spre dreapta și atinge Securitate.

Activează sau dezactivează Oferă salvarea parolelor. Gestionează ofertele de salvare a parolelor pentru anumite aplicații Poți alege să nu salvezi niciodată parolele pentru anumite aplicații instalate pe dispozitiv.

Internet câștigând bani reali ecuația costului opțiunii

Când ți se solicită să salvezi o parolă, selectează Niciodată. Opțiunea de salvare a parolei respective nu se va mai afișa.

De aici, ai următoarele opțiuni: blochează ofertele de salvare a parolelor pentru o anumită aplicație.

exemple de opțiuni premium tehnica lui lazarev opțiuni binare

Atinge Adaugă și atinge aplicația pe care vrei să o cine gestionează opțiunea. Lângă aplicația pe care vrei să o deblochezi, atinge Meniu Șterge.

Facebook introduce o nouă opţiune pentru gestionarea datelor personale Noua funcţie va permite utilizatorilor să separe datele recuperate de Facebook din aplicaţii sau site-uri terţe - cum ar fi magazinele online - de conturile personale de pe reţeaua de socializare. Până acum, Facebook lega aceste informaţii de conturile utilizatorilor tocmai pentru a le putea propune publicitate ţintită.

Gestionează conectarea automată Te poți conecta automat la site-uri și aplicații folosind informațiile pe care le-ai salvat. Poți și să dezactivezi conectarea automată dacă vrei să confirmi înainte de conectare. Activează sau dezactivează Conectarea automată.

Informațiiimportante