Cumpărat opțional

Echipament opțional

în cazul în care puteți face bani pentru a doua zi opțiunea categoriei entității

Informatiile au fost scrise cu succes. Indepartati cardul. La validare vi se va consuma din portofel o valoare egală cu prețul unui bilet local de timp de 30 minute.

câștigați mulți bani din nimic plăți cu opțiuni binare

Pentru a încărca o sumă în portofelul electronic scrieți suma dorită, apoi plătiți în numerar sau alegeți plata cu cardul bancar. Codul PIN inițial al cardului de călătorie este Vă rugăm să schimbați codul PIN inițial cu unul cunoscut doar de dumneavoastră pentru a proteja confidențialitatea datelor de pe card.

  • CTP Cluj-Napoca - Instrucțiuni de folosire a automatului și a validatorului
  • Rute + cumpără - Leorda - Verești - Bilete online CFR Călători
  • Она совершила судорожный рывок влево и вроде бы закружилась в воздухе, а затем снова прильнула к центру лестницы.
  • Câștigând bani pe bitcoin

Modificarea codului PIN se face la automatul stradal din meniul de Consultare card. Introduceți biletul cumpărat opțional fanta prevăzută pentru acesta, cu fata tiparita in sus, iar pe bilet se va tipări data, ora și mijlocul de transport pe care ați validat.

linkuri pentru a face bani online opțiuni binomo recenzii video

Biletul cumpărat opțional valabil până la capăt de linie. Daca utilizati un bilet de timp trebuie sa validati pe fiecare mijloc de transport utilizat, dar nu veti fi tarifat suplimentar in perioada de valabilitate a biletului de timp.

Отпил глоток и чуть не поперхнулся.

Validarea cardului se face la validatoarele îmbarcate sau la cele din stații. Pentru validare in mijlocul de transport apropiați cardul de zona marcată cu cercuri concentrice de pe carcasa validatorului și țineți-l nemișcat pana la afisarea unui mesaj de confirmare.

modul în care organizația poate câștiga bani modul în care cei mai bogați oameni din

Validarea pe tronson comun se face pe proprie raspundere a calatorului. Informatii despre transportul public si Sistemul de taxare automata: www.

cum să creați un site web și să câștigați bani în cazul în care pentru a face bani este real

Informațiiimportante