Jetoane bitcoin

jetoane bitcoin

Republicată de Platon s-a dovedit a fi un an destul de promițător pentru Bitcoin, cu acțiunea sa de preț pe grafice, permițându-i să înregistreze noi ATH-uri.

jetoane bitcoin

Cu toate acestea, în ultimele 7 zile, impulsul urcării a dispărut, Bitcoin revenind de la aproximativ 41 de dolari până la locul în care se afla la presă 32, de jetoane bitcoin. Cu toate acestea, inversarea semnalează sfârșitul cursei sau începutul unei corecții la scară mai largă asemănătoare cu ceea ce s-a întâmplat în ianuarie ?

jetoane bitcoin

Sau, așa cum ar dori majoritatea comercianților, prețul Bitcoin se stabilizează în cele din urmă peste ATH-ul său anterior și menține o mare parte din câștigurile pe jetoane bitcoin le-a acumulat din decembrie ? Având în vedere cererea crescută de Bitcoin în ultimele luni, atât de la retail, cât și de la instituții, nu a fost o surpriză faptul că jetoane bitcoin au văzut scăderea prețului ca o oportunitate interesantă de cumpărare. Sursa: Santiment Pe de altă parte, au existat anumite avertismente pentru sentimentul pozitiv al Bitcoin.

jetoane bitcoin

Ceea ce s-a observat conform furnizorului de date a fost că a existat o creștere bruscă a comentariilor negative în jetoane bitcoin Bitcoin. În timp ce o parte importantă a pieței părea să-și creadă credința în Bitcoin nedescoperită, datele Santiment au sugerat, de asemenea, faptul că o corecție mai mare a prețului nu poate fi trecută cu vederea pentru moneda regelui. Deși este puțin probabil ca o scădere la evaluarea sa din noiembrie să se întâmple, o scădere suplimentară care duce prețul Bitcoin sub 30 USD nu poate jetoane bitcoin actualizată.

jetoane bitcoin

Cu toate acestea, există încă semne puternice de urcare pe care trebuie să le luăm în considerare jetoane bitcoin de a ajunge la concluzii substanțiale cu privire la averile Bitcoin în următoarele săptămâni și luni. În mod tradițional, Hodlers a jucat un rol cheie atunci când vine vorba de menținerea prețului Bitcoin și asigurarea de randamente semnificative pentru investitorii săi. Potrivit graficelor Glassnode Liquid Supply Am nevoie de bani astăzi pentru a câștiga pentru Bitcoin, prețul criptei continuă să fie destul de sigur, același lucru dezvăluind că o scădere pe scară largă a graficelor părea destul de puțin jetoane bitcoin.

jetoane bitcoin

Sursa: Glassnode Potrivit de date cu condiția ca Bitcoin să vadă cea mai jetoane bitcoin epuizare a lichidității din ultimii câțiva ani, majoritatea Bitcoin fiind mutată din schimburi în entități non-schimb care urmează să fie hodled pentru perioade lungi de timp.

Acesta este un aspect foarte important al acțiunii Bitcoin în și poate susține argumentul potrivit căruia prețul Bitcoin se va menține fără a jetoane bitcoin mult în fața urșilor în următoarele săptămâni.

Bitcoin Owner Will Lose $260 Million If He Can’t Remember Password - TODAY

Odată cu susținerea unor conturi mari care continuă să crească, Bitcoin ar putea vedea scăderi și corecții ocazionale, dar ritmul pieței alcătesc este probabil să rămână și să ajute la stabilizarea prețului monedei.

Informațiiimportante