Învață jeton

52 Jetoane pentru a invata sa citesti - bzk.ro

Activități concepute de o educatoare Montessori pentru a-i însoți pe copii pe drumul învățării citit-scrisului. Această casetă ludică și practică conține: - Două Jocuri de jetoane care invită copiii să descopere literele într-o manieră senzorială: - 8 jetoane abrazive, pentru stimularea pipăitului, văzului, auzului și mișcării. Cititul este un învață jeton de copil datorită acestui material senzorial și interactiv.

Charlotte Poussin este autoarea casetelor Cifre în relief, Litere în relief, Învăț să povestesc.

învață jeton

Educatoare Montessori și director de școală, ea este și autoarea cărții Montessori de la naștere la 3 ani — Învață-mă să fiu eu însumi. Și-a crescut cei învață jeton copii inspirându-se din metodele montessoriene, pe care dorește să le promoveze în toate familiile.

învață jeton

Marie Ollier a ilustrat acest material cu o bucurie imensă: prima sa experiență școlară a fost cea montessoriană, Maria Montessori fiind una dintre eroinele sale preferate. Maria Montessori învață jeton una dintre primele femei-medic din Europa.

Și-a dedicat întreaga viață copiilor și a creat o pedagogie nouă care, de sute de ani s-a răspândit în toată lumea și este pe cale să se dezvolte și în România.

învață jeton

Ne dorim ca toate cele patru casete să contribuie la acest lucru!

Informațiiimportante