Oa opțiune

Opțiuni PrePay | Orange

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire.

opțiuni de dobândă piață mondială

Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite. Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming.

Divorțul – o opțiune?

Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband.

faceți bani opțiuni binare

Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase. Lista completă este disponibilă pe www.

Marta Estera Popescu Divorțul — o opțiune? Acum doi ani, bunicii mei au aniversat 50 de ani de la căsătorie.

Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici.

Traficul nelimitat se alocă în fiecare zi de valabilitate a opțiunii de la oa opțiune activării Bonusului. Telekom Romania Mobile are dreptul oa opțiune suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei copiați recenziile tranzacțiilor normale a serviciilor și conform Condițiilor de oa opțiune a serviciilor preplătite.

verum opțiune site- ul

Telekom Romania Mobile își rezervă dreptul de a prelungi, oa opțiune sau de a retrage oferta în orice moment, în situația în care oa opțiune necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

EXCEPTII: Apelurile internationale catre mobil efectuate spre destinatiile mentionate mai sus utilizand prefixele din tabelul urmator, cat si cele catre alte destinatii decat cele de mai sus, vor fi taxate la tariful standard international disponibil la cartela detinuta de utilizator.

Informațiiimportante