Opțiune bot, Folosiți aplicația bot Zendesk

opțiune bot

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Hangouts Chat is now Google Chat. You might temporarily see references to both names until this change rolls out everywhere.

Au fost utile aceste informații?

Folosiți aplicația bot Zendesk Folosiți aplicația bot Zendesk în Google Chat pentru a primi notificări atunci când apar probleme în Zendesk. Înainte de a începe Ai nevoie de permisiune de la administratorul Google Workspace pentru a instala aplicații bot.

câștigați bani pe Internet folosind opțiuni binare video de chat cu simboluri

Trebuie să adăugați aplicația bot în Chat. Aveți nevoie de un cont Zendesk cu privilegii de administrator.

opțiune de formare opțiunile binare fac bani rapid

Configurați aplicația bot Zendesk în Chat Trebuie să configurați notificări în fiecare sală în care adăugați aplicația bot. Aplicația bot trimite notificări în toate sălile din care face parte. Deschideți un mesaj direct cu aplicația bot sau accesați o sală cu aceasta.

PRODUSE CONEXE

Dați clic pe Conectați-vă la contul dvs. Zendesk pentru a deschide fereastra de configurare. Introduceți subdomeniul Zendesk Introduceți numele de utilizator și opțiune bot Zendesk dați clic pe Conectați-vă.

cele mai ușoare strategii de opțiuni binare cum am început să câștig bani cu opțiuni binare

În secțiunea Alegeți grupul, dați clic pe săgeata în jos și apoi pe grupul Zendesk pentru care vreți să primiți notificări. Sub Prioritate mai mare sau egală cu, dați opțiune bot pe săgeata în jos și apoi pe nivelul de prioritate pentru care doriți să primiți notificări.

Profit Bot - Презентация и Маркетинг Проекта ! #WebTokenProfit

În secțiunea Organizați mesajele în funcție de, dați clic pe săgeata în jos și alegeți o opțiune de organizare în fire de mesaje. Bifați casetele din dreptul elementelor despre care doriți să primiți notificări în Chat.

Dați clic pe Salvați.

Cum se creează și se proiectează un bot telefonic

Opțional Pentru a adăuga un alt proiect, dați clic pe Adăugați. Modificați setările aplicației bot Puteți accesa setările aplicației bot Zendesk într-un mesaj direct cu aplicația bot sau într-o sală în care este adăugată aplicația bot.

parabolc sar macd opțiuni binare intrați în tranzacționarea foarfecelor

În săli, numai persoana care a adăugat aplicația bot poate modifica setările. Dacă o aplicație bot este eliminată dintr-o sală, setările aplicației bot respective se șterg.

  • Crearea unui script telefonic simplu Pentru a începe vizitați secțiunea Scripturi.
  • Cum se creează și se proiectează un bot telefonic
  •  Я знаю.
  • Cele mai bune șabloane de opțiuni binare 2020

Alegeți o opțiune pentru a vedea setările opțiune bot aplicația opțiune bot Într-un mesaj direct cu aplicația bot Zendesk, introduceți setări.

Într-o sală, introduceți Zendesk settings setări. Dați clic pe Editați Setări.

a făcut cineva bani online glaxosmithkline trading

Utilizarea aplicației bot în săli În săli, trebuie să menționați în mod explicit aplicația bot în fiecare mesaj către aceasta inclusiv în răspunsurile la mesajele primite de la aplicația bot. Toate celelalte nume de companii și de produse sunt mărci comerciale ale companiilor cu care sunt asociate. A fost util?

parola bitcoins cele mai minime opțiuni binare

Cum putem să îmbunătățim această pagină?

Informațiiimportante