Opțiune deschisă, Vizualizarea, copierea și restaurarea unei versiuni anterioare

Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing

Restaurarea ultimei versiuni deschise sau salvate

De fiecare dată când salvați opțiune deschisă document, Pages îl salvează ca versiune nouă. Prin urmare, puteți să explorați versiunile anterioare, să salvați o copie a unei versiuni anterioare sau să restaurați un document la o versiune anterioară. De asemenea, puteți copia și lipi text și obiecte dintr-o versiune anterioară în versiunea curentă.

opțiune deschisă ig opțiune binară

Fereastra se reîmprospătează pentru a afișa miniatura versiunii curente în partea stângă și o stivă de miniaturi ale versiunilor anterioare în partea dreaptă.

O cronologie verticală apare în partea dreaptă a ecranului.

opțiune deschisă opțiuni pentru persoane fizice

Pentru a vizualiza versiunile anterioare, faceți clic pe reperele lecții opțiuni binare cronologie sau pe săgețile de lângă stiva de miniaturi ale documentelor, apoi faceți clic pe o miniatură pentru a vizualiza versiunea la dimensiune completă.

Efectuați una dintre următoarele acțiuni: Editarea versiunii curente: Faceți clic pe miniatura din stânga, faceți modificările, apoi faceți clic pe OK.

Restaurarea unei versiuni anterioare: Faceți clic opțiune deschisă Restaurează, sub miniatura sa.

opțiune deschisă venitul suplimentar acasă

O versiune restaurată înlocuiește versiunea curentă. Salvarea unei copii a unei versiuni anterioare ca document nou: Țineți apăsată tasta Opțiune de pe tastatură, apoi faceți clic pe Restaurează o copie.

Cumperi copertine la un pret avantajos și obții:

Pages deschide copia într-o fereastră nouă, în care o puteți edita și salva cu un nume nou. Versiunea inițială rămâne și ea deschisă în propria sa fereastră.

Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing După ce creați și testați lista de remarketing, o puteți modifica dacă doriți să vă asigurați că produsele sau serviciile dvs. Puteți, de asemenea, să întrerupeți vizarea listei de către un grup de anunțuri sau să o eliminați din acesta. Modificarea unei liste de remarketing Puteți să modificați listele de remarketing create manual, dar nu și pe cele create automat de Google Ads. De exemplu, puteți să modificați numele listei ori durata de apartenență sau să închideți lista.

Închiderea acestei vizualizări și revenirea la documentul dvs. Restaurarea ultimei versiuni deschise sau salvate O versiune restaurată înlocuiește versiunea curentă.

Particularizarea opțiunilor pentru baza de date curentă

Pentru a păstra atât versiunea curentă, cât și una anterioară, salvați o copie a versiunii anterioare, după cum este descris în sarcina anterioară. Ultima salvată: Toate modificările pe care le-ați adus documentului de la ultima salvare sunt șterse. Faceți opțiune deschisă pe Restaurează sau pe OK. Copierea textului sau a obiectelor din versiunile anterioare Puteți copia text și obiecte din versiuni anterioare ale documentului și le puteți lipi în versiunea curentă.

opțiune deschisă graficul opțiunii euro dolar

Se deschide cronologia documentului. Versiunea curentă apare în fereastra din stânga.

Moving to Cluj-Napoca in 2021 -Vlog

Versiunile anterioare apar în fereastra din dreapta. Faceți clic pe OK. Dacă adăugați o parolă la document sau dacă opțiune deschisă parola existentă, aceasta se aplică numai respectivei versiuni a documentului și versiunilor ulterioare. Notă: În cazul în care documentul este partajat cu alțiiorice persoană cu permisiune de modificare poate copia și restaura numai versiunile create după ce ați partajat documentul. Toate persoanele cu permisiune Doar afișare nu pot accesa versiunile anterioare.

  • Ce este o opțiune contractuală
  • Câștiga opțiuni
  • Valoarea intrinsecă a opțiunii este

Pentru a-i împiedica pe ceilalți să restaureze o opțiune deschisă neprotejată a documentului sau o versiune cu parolă mai veche, opriți partajarea documentuluiadăugați-i o parolă unică, apoi partajați din nou documentul. A se vedea și.

opțiune deschisă tipuri de opțiuni pentru dreptul dobândit

Informațiiimportante