Opțiunea dolarului, Curs valutar | Convertor valutar | ING Romania

opțiunea dolarului

opțiunea dolarului

Potrivit celor opțiunea dolarului opțiunea dolarului informaţii, Biden și-a asigurat de voturi din cele necesare pentru a deveni președinte, în timp ce Trump are doar Cu toate acestea, pieţele financiare se pregătesc pentru mai multe zile, chiar săptămâni, de incertitudine în condiţiile în care Donald Trump a deschis mai multe demersuri legale cu privire la numărarea voturilor în alegerile din SUA.

Potrivit traderilor, aceasta ar putea afecta evoluţia dolarului pe termen scurt. Potrivit analiştilor, aşteptările că Administraţia Biden va adopta o atitudine mai conciliantă în politica comercială este posibil să ducă la deprecierea dolarului în raport cu monedele statelor, care în repetate rânduri au fost supuse unor tarife vamale comerciale în opțiunea dolarului administraţiei Trump.

Cu toate acestea, chiar dacă Biden va reuşi să depăşească provocările legale ridicate de Trump pentru a fi următorul preşedinte al SUA, republicanii par să fi păstrat controlul asupra Senatului şi pot să utilizeze acest lucru pentru a influenţa agenda lui Biden, un alt element luat în calcul de traderii valutari.

opțiunea dolarului

Unii analişti susţin că un control al republicanilor asupra Senatului ar împiedica Guvernul Biden să majoreze taxele pe companii, un lucru care este pozitiv pentru evoluţia acţiunilor. Cu toate acestea, există şi argumentul contrar că un guvern divizat scade şansele unor mari stimulente fiscale, un lucru care poate fi considerat negativ pentru acţiuni.

opțiunea dolarului

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

opțiunea dolarului

Informațiiimportante