Opțiunea meteo, Widget-ul meteo pentru site-uri Web Gratis - Cod HTML încorporat Widget-ul meteo

opțiunea meteo

poate cumpăra opțiunea face

Rapoarte meteo Puteți verifica ceasul pentru a afla informații meteo din opțiunea meteo dvs. Metoda 1: Vizualizarea informațiilor despre vreme pe o față de ceas care poate afișa date meteo Asigurați-vă că utilizați o față de ceas care afișează informații meteo, apoi puteți consulta cele mai recente informații meteo pe ecranul de pornire.

expert în tranzacționare de știri

Metoda 2: Vizualizarea informațiilor meteo pe ecranul meteo Treceți cu degetul spre dreapta pe ecran până găsiți ecranul meteo, apoi puteți consulta locația dvs. Metoda 3: Vizualizarea informațiilor meteo în aplicația Meteo Pe ecranul de pornire apăsați butonul Sus, treceți cu degetul până când găsiți Meteo, atingeți opțiunea și apoi puteți consulta locația dvs.

opțiuni de investiții reale

Pentru a consulta informațiile meteo de pe ceas, vă recomandăm să deschideți aplicația Huawei Health, să atingeți Dispozitive, să atingeți numele dispozitivului dvs. Informațiile meteo afișate pe ceas pot diferi ușor de cele afișate pe telefon, deoarece informațiile sunt opțiunea meteo de la furnizori de servicii meteorologice diferiți.

câștigurile paypal pe internet

Asigurați-vă că ați acordat telefonului și aplicației Huawei Health permisiunea de a vă accesa locația. Pentru versiuni anterioare EMUI 9.

Informațiiimportante