Opțiuni internaționale.

Apelurile către alte destinaţii vor fi taxate la tarifele standard.

 • În cazul în care puteți câștiga rapid și o mulțime de bani
 • Oferte cartela prepay - Extraoptiuni - Telekom
 • Сьюзан вспомнила о единственном остающемся выходе - личном лифте Стратмора.

Apelurile către numere scurte și servicii premium nu sunt incluse în pachet. Verificați tarifele pentru apelurile către aceste numere pe www.

ce să faci ce să faci rapid

Atât minutele cât și traficul de date incluse într-un pachet sunt valabile pe o perioadă de 30 de zile de la data cumpărării. Apelurile sunt rotunjite la cel mai opțiuni internaționale minut pentru calcularea minutelor rămase.

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

Orice disponibil rămas după 30 de zile nu se va opțiuni internaționale în următoarea perioadă de 30 de zile în care clientul va trebui să recumpere pachetul. Fiecare pachet are propria sa data de expirare. Foloseste codul PIN inainte de data de expirare pentru a nu pierde beneficiile din pachet.

secrete în opțiunile binare

Reţineţi că, orice credit promoţional credit Lycamobile acordat clienţilor în mod gratuit nu poate fi folosit pentru achiziţionarea unui pachet. Oferta este pentru uz non-comercial și privat — Lycamobile îşi rezervă dreptul de a retrage sau suspenda oferta sau deconectarea utilizatorilor în cazul în care bănuim că oferta este folosită în scopuri comerciale, conferinţe, sau dacă nu este utilizată într-un telefon într-un SIM box de exemplu.

Solicită apel

Atunci când un client se află în Roaming UE, poate să-și folosească beneficiile naţionale incluse în pachet pentru a suna în state membre ale UE, dar toate apelurile către destinații din afara UE, chiar și cele incluse în pachet, vor fi taxate la tariful standard atunci când clientul se află în afara României.

Bonusul nu poate fi folosit în roaming.

Toate apelurile opțiuni internaționale SMS-urile care depăşesc aceste limite vor fi taxate la tarifele standard. Clientul primeşte bonus trafic de date Nelimitat pentru a fi utilizat zilnic în perioada de valabilitate a pachetului.

 1. Naționale, Internaționale & Pachete Internet - Lycamobile Romania
 2. Opțiuni reale în evaluarea proiectului
 3. Extraopțiuni internaționale | Cartela Vodafone
 4. Tarife apeluri internaţionale | Telefoane mobile Moldova | Internet 4G | Moldcell
 5.  Офицер хотел доставить его в госпиталь, но канадец был вне себя от ярости, сказав, что скорее пойдет в Канаду пешком, чем еще раз сядет на мотоцикл.
 6. Prețul mașinii bitcoin
 7.  Ни за .
 8. Могу я поинтересоваться, кто со мной говорит.

Activarea bonusului de trafic de date Nelimitat se face zilnic. Beneficiile neutilizate incluse în bonus se vor pierde la sfârşitul perioadei de valabilitate.

Întrebări frecvente

Tarifele sunt exprimate în Euro, TVA-ul se aplică la achiziția cartelei și a valorilor de reîncărcare. Detalii www.

cum și unde să câștigi bani foarte repede

Lycamobile Romania nu îşi asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipar. Tarife standard prepaid.

Informațiiimportante