Opțiunile intră

opțiunile intră

Windows 10 Mai multe Mai puțin Modul de siguranță pornește Windows într-o stare de bază, folosind un set limitat de fișiere și drivere. Dacă o problemă nu se întâmplă în opțiunile intră de siguranță, aceasta înseamnă că setările implicite și driverele de dispozitiv de bază nu cauzează problema. Respectarea Windows în modul de siguranță vă permite să restrângeți sursa unei probleme și vă poate ajuta să depanați problemele pe PC.

Există două versiuni ale modului de siguranță: Modul de siguranță și Modul de siguranță cu rețea.

Solicită apel

Modul de siguranță cu rețea adaugă driverele și serviciile de rețea necesare accesului la internet și la alte computere din rețea. Selectați din următoarele secțiuni pentru a afla cum să porniți PC-ul în modul de siguranță din Setări, din ecranul de conectare sau dintr-un ecran negru sau gol. Dacă acest lucru nu funcționează, selectați butonul Startapoi selectați Setări. Deschiderea setărilor de recuperare Sub Pornire avansată, selectați Reporniți opțiunile intră.

cum să faci bani dacă nu ai experiență faceți bani vizitând site- ul

Este posibil să vi se solicite să introduceți cheia de recuperare Opțiunile intră. După repornirea PC-ului, veți vedea o listă de opțiuni. Selectați 4 sau apăsați F4 pentru a porni PC-ul în Mod de siguranță. Sau, dacă trebuie să utilizați internetul, selectați 5 sau apăsați F5 pentru Mod de siguranță cu rețea.

Atunci când nu puteți deschide Setări pentru a intra în modul de siguranță, reporniți dispozitivul din ecranul de conectare Windows.

Vodafone Nelimitat Social&Chat

Selectați 4 sau F4 pentru a porni PC-ul în Mod de siguranță. Sau, dacă va trebui să utilizați Internetul, selectați 5 sau F5 pentru modul de siguranță cu Networking. De la un ecran negru sau gol Notă: Dacă ați criptat dispozitivul, veți avea nevoie de cheia BitLocker pentru a porni în modul de siguranță.

timp bani câștigurile de rețea data de expirare a opțiunii este

Înainte de a intra în modul de siguranță, trebuie să introduceți mediul de recuperare Windows winRE. Pentru a face acest lucru, veți opri și apoi porni dispozitivul în mod repetat: Apăsați lung pe butonul de alimentare opțiunile intră de 10 secunde pentru a opri dispozitivul dvs.

Cum activezi Bonusul Net Nelimitat?

Apăsați butonul de alimentare din nou opțiunile intră a porni dispozitivul dvs. La primul semn că Windows a pornit de exemplu, unele dispozitive afișează sigla producătorului atunci când repornesc apăsați și mențineți butonul de alimentare timp de 10 secunde pentru a opri dispozitivul dvs.

Boala vasculară periferică: tratamente de top

Când Windows repornește, apăsați lung pe butonul de alimentare timp de 10 secunde pentru a opri dispozitivul dvs. Permiteți dispozitivului să repornească integral.

V-a fost de ajutor această informație?

Veți intra în winRE. După repornirea dispozitivului, veți vedea o listă de opțiuni. Selectați opțiunea 5 din listă sau apăsați F5 pentru Mod de opțiunile intră cu rețea.

  • Consilieri de roboți comerciali
  • Cum activezi Bonusul Net Nelimitat?
  • Indicatorii semnalează opțiuni binare
  • Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă.
  • (Re)Creează-ți propria opțiune PrePay cu Orange Young | Orange
  • Opțiune binară opshenbit
  • Schema câștigurilor de opțiuni

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre o eroare de ecran negru sau gol, consultați Depanarea erorilor de ecran negru sau gol. Tastați msconfig în căsuța Deschidere și apoi selectați OK. Selectați fila Pornire. Din Opțiuni de boot, debifați caseta Boot în siguranță.

cum să faci bani unde să mergi la muncă cum să tranzacționați opțiuni eficient

Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Alăturați-vă discuției.

Informațiiimportante