Revocați o opțiune. Despre profilurile de plăți

revocați o opțiune

Revocarea modificărilor Revocarea modificărilor Puteți să revocați modificările, adăugările și ștergerile în orice moment înainte de a încărca modificările în contul Google Ads. Opțiunea 1: revocați modificările selectate În afișarea ierarhică, selectați contul, campania sau grupul de anunțuri care conține modificările pe care doriți să le revocați.

revocați o opțiune opțiunile se ocupă de 30 de secunde

Selectați tipul potrivit din lista de tipuri de revocați o opțiune, pentru a revoca o modificare a unui cuvânt cheie, selectați Cuvinte cheie. Dați clic dreapta pe rândurile care conțin revocați o opțiune pe care doriți să le revocați și dați clic pe Revocați.

Programul Google Partners Despre profilurile de plăți Pentru a vă achita costurile publicitare, aveți nevoie de un profil de plăți. Profilul este creat automat atunci când vă creați contul Google Ads, însă poate fi modificat oricând. Profilul conține toate informațiile esențiale care controlează facturarea și plățile pentru contul Google Ads. Printre acestea se numără: Cine plătește: numele și adresa persoanei sau companiei responsabile din punct de vedere juridic pentru costurile contului; Cu ce plătiți: metodele de plată stocate folosite pentru revocați o opțiune costurilor publicitare; Informații fiscale: statutul fiscal, țara și numărul de înregistrare fiscală asociate contului; Persoane de contact: numele și informațiile de contact ale persoanelor asociate profilului; Preferința privind limba documentelor: în unele țări, puteți selecta o limbă pentru documentele de facturare și plată.

Note privind revocarea modificărilor: revocarea modificărilor nu este exact același lucru cu o comandă obișnuită de anulare. Dacă ați modificat un element de mai multe ori, nu veți putea să reveniți la fiecare modificare și să o revocați pe fiecare în parte.

De exemplu, dacă revocați o opțiune un anunț text de două ori, după care îl selectați și dați clic pe Revocați modificările selectate, anunțul text va reveni la versiunea cel mai recent descărcată, nu la prima versiune modificată.

De exemplu, mutarea unui cuvânt cheie dintr-un grup de anunțuri în altul reprezintă două modificări: ștergerea respectivului cuvânt cheie din vechiul grup de anunțuri și adăugarea acestuia în grupul de anunțuri nou.

Descriere Paginile pot să utilizeze acces diferit Selectaţi pentru a permite proiectanţilor de pagini să aleagă parametri de control de acces diferiţi atunci când creează sau editează pagini bazate pe acest şablon. Dacă nu selectaţi această casetă de validare, proiectanţii de pagini nu vor avea nici o opţiune de selectare a controlului de acces; paginile bazate pe acest şablon vor utiliza întotdeauna controlul de acces specificat pe această pagină. Proprietăţi de acces Descriere Afişarea revocați o opțiune pentru utilizatorii publici Selectaţi pentru a permite tuturor utilizatorilor să vizualizeze paginile bazate pe acest şablon, chiar şi celor care nu sunt conectaţi.

Dacă selectați acest cuvânt cheie și dați clic pe Revocați modificările selectate, Editorul Google Ads va revoca adăugarea, dar nu va readăuga cuvântul cheie în grupul său de anunțuri inițial. După încărcarea modificărilor, nu mai există nicio modalitate de anulare automată a modificărilor. Cu toate acestea, puteți reveni la o versiune anterioară a contului importând un fișier Arhivă Editor Google Ads.

Salvarea unei copii de rezervă a contului Dacă intenționați să efectuați modificări semnificative în cont și doriți să puteți reveni ulterior asupra modificărilor, exportați un fișier arhivă înainte de a efectua modificările.

revocați o opțiune opțiune binară etichetă wte

Ulterior, când veți dori să anulați modificările, nu va trebui decât să importați fișierul arhivă și să readuceți contul la starea sa actuală. Linkuri cu conținut similar Aflați cum să importați fișiere de rezervă pentru a readuce contul la starea anterioară.

revocați o opțiune modul în care hackerii fac bani pe internet

A fost util? Cum putem să îmbunătățim această pagină?

how to remove Google account on wiko fever android 6.0

Informațiiimportante