Utilizarea opțiunilor

Trimiteți la Google informații privind utilizarea și diagnosticarea

Trimiteți la Google informații privind utilizarea și diagnosticarea Trimiteți la Google informații privind utilizarea și diagnosticarea Puteți ajuta la îmbunătățirea sistemului de operare Android permițând dispozitivului să trimită informații despre modul în care îl folosiți și despre funcționarea acestuia.

utilizarea opțiunilor fixați bara în opțiunile binare

Dacă este activată în plus opțiunea Activitatea de pe web și din aplicațiiaceste informații pot fi stocate în contul dvs. În acest caz, puteți să le vedeți utilizarea opțiunilor să le ștergeți în Activitatea mea.

utilizarea opțiunilor tranzacționarea capului și a umerilor

Folosim informațiile pentru a vă personaliza și mai mult serviciile Google și pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile în folosul tuturor. Important: unii dintre acești pași funcționează numai pe Android 8.

utilizarea opțiunilor cum se face o verificare bitcoin

Aflați cum să verificați numărul versiunii Android. Ce informații se trimit la Google Dacă activați trimiterea informațiilor privind utilizarea și diagnosticarea, la Google se vor trimite informații cu privire la ce funcționează și ce nu funcționează pe dispozitiv. De exemplu, dispozitivul poate trimite informații cum ar fi: nivelul bateriei, frecvența cu care folosiți aplicațiile, calitatea și durata conexiunii la rețele cum ar fi cele mobile, Wi-Fi și Bluetooth.

utilizarea opțiunilor principiul de lucru al robotului de tranzacționare

Activați sau dezactivați trimiterea utilizarea opțiunilor privind utilizarea și diagnosticarea Important: chiar linia tendinței de schimb dezactivați trimiterea informațiilor privind utilizarea și diagnosticarea, dispozitivul va putea primi în continuare servicii de bază, cum utilizarea opțiunilor fi o nouă versiune Android.

Dezactivarea acestei funcții nu va afecta informațiile pe care le-ar putea colecta aplicațiile.

utilizarea opțiunilor semki face bani online cu vivod

Pentru a alege dacă doriți să trimiteți informații privind utilizarea și diagnosticarea la Google: deschideți aplicația Setări a dispozitivului; atingeți Google.

Informațiiimportante